maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden lopun tiskisulkeisetVuosi vaihtuu parin tunnin kuluttua ja oma kässyvuoteni päättyi pari tuntia sitten. Vuoden lopuksi tarjoilen teille tiskikukkakakkua:
Taisin epähuomiossa ja heikkona hetkenä ennen Joulua luvata tikuttaa ystävälle kymmenen tiskikukkaa… Pari olen tehnyt ja aikaisemmin ja loput tämän viikonlopun aikana. 
Lanka: Blend Bamboo, puikot 3,5mm bambusukkisia 2 kpl. Menekki näihin 162g. Kahdesta kerästä tulee suunnilleen kolme kun vähän modaa mallia suuntaan ja toiseen niin, et lanka riittää.
Eilen alkoi vähän turnauskestävyys olla koetuksella, mut ku olin päättänyt tämän vuoden puolella saada nää tehdyks niin:
 Lankana Panda Bamboo ja menekki 118g. Puikot samat 3,5 mm.

Sain illalla viestin Piikulta, et häneltä liikenis projektiin yks rätti. Tosi ystävä – viimeistä rättiä ei olis pakko ollu tehdä ollenkaan. Ja ihan hyväähän tämä yhteistyö olisikin ollut – Tiskikukkaystävämme on henkilö, joka meidät joskus monta vuotta sitten esitteli toisillemme!

Ihan tyhmäähän oli tikutella urakalla nää kaikki kun aikataulua ei ollut – muuta kun se oma sisäinen. Anyway – taidan tehdä yhden uudenvuodenlupauksen ja se on et en tee yhtään tiskirättiä. Ainakaan tammikuussa…

Tää vuoden kässyt oli nyt täs. Uutta aloitan ihan hetken kuluttua, mut sen metrit menkööt ensi vuoden tilastoihin. Grammoja en ole laskenut mutta KristiinaS:n pari vuotta sitten vinkkaama metrilaskuri kertoo puolimaratonin menneen rikki tänäkin vuonna! Olen siis tuhonnut lankaa tänä vuonna yhteensä 24409 metriä! Neuloen 21561 metriä ja yllättäen virkattuakin on 2848m!

Nyt ollaan täällä Karvislandiassa vaihtamassa vuotta. Osin siks, et täällä "maalla" ei pauku yhtä paljon kuin kotona Majakkarannassa. Kissulla on varmasti mukavampaa siitä huolimatta, että minä ryökäle istuin neulomassa sen OMASSA tuolissa eilen. Monen minuutin "henkien taistelun" jälkeen Tassu antoi periksi ja meni loukkaantuneena omaan koppaansa… Sitä ennen se oli tuijottanut SYYTTÄVÄSTI monta minuuttia. Olikohan huono omatuntoni vai mikä, mutta huonosti nukuin yön kun en antanut sijaa kissalle... No kissa oli aamulla omalla tuolillaan aika rentona:
 Onhan se jo leppynyt - pari tuntia sitten kävi ihan sylissäkin. Ainakin kolme minuuttia viihtyi.

Mulla oli yks joululahjatoivomus – luonnoharjatiskiharja. En oo ollu kiltti vissiin… Me keski-ikäiset otettiin eilen varaslähtö ensi vuoden kuntoiluun. Kävellä töpöteltiin jäistä pyörätietä lähiaabeeceelle maitokauppaan ja takas. Kun kerran kävelyllä oltiin niin poikettiin samalla 7.taivas – outletpuotiin. Ja siellähän se oli – tiskiharjani! Ihan vähän kehräystä ja hymyä Karviselle ja harja lähti matkaan. Ja vielä aabeeceeltä Tassuheijastin:

Pienistä jutuista sitä tulee tosi hyvälle mielelle. Suu korvissa ja tosi hyvällä mielellä liukastelin takaisin Karvislandiaan.

Tää pitäis muistaa tulevan vuoden jokaisena päivänä. Ilo ja onni syntyy pienistä arkisista asioista!

Onnellista Vuotta 2013!

11 kommenttia:

 1. Wau, komea on tiskikukkasaaliisi! Saa rouva olla kovasti iloinen sellaisesta lahjasta. Ja ajattelinkin että turha vannoa ettet koko vuonna tee yhtään tiskikukkaa... :)

  Mukavat sinne Karvislandiaan - ja kiitos vinkistä, täällä kuunnellaan Aallon 365 parasta- taitaa olla jo 4. menossa....

  VastaaPoista
 2. Hieno "kukkakimppu"!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää ja antoisaa, sekä puodille menestyksekästä, uutta vuotta koko porukallesi. Tassulle rapsutukset.

  Pienistä iloista ja arjen hymyistä kertyy pikkuhiljaa mukava vuosi.

  VastaaPoista
 4. neuloo mopsien kanssa31. joulukuuta 2012 klo 22.29

  Hyvää uutta vuotta, Susu, Tassu ja Karvinen!

  Juku, kun piti pyytämäni sua tekemään tollasen kauniin rätin sellaiseksi pyhärätiksi, en sitten pyydäkään, pyyhin vanhalla harmaallani, joka ei takuulla koskaan hajoa tai rispaannu.

  Päätin tämän vuoden puolella tehdä vielä jotain repäisevää ja join tilkan portviiniä ja söin kolme liköörikonvehtia, joten nyt voin taas aloittaa tipattoman tammikuuni. Tänään en ottanut kudinta käteeni laisinkaan, kun telkkaristakaan ei tule mitään mulle ja Murhaa katson vasta huomenna. Ja Downton Abbeyä. Että ensi vuotta jo odottelen.

  Tästä vuodesta ja sen vitsauksista selvittiin mainiosti, joten kiharat viuhuen ja positiivisella mielellä kohti tulevaa, eikvaa! Ja kiitti sulle kaikesta kivasta -ja vaikkei aina niin kivaa olisikaan, niin sekin me klaarataan, vaikka suun joutuisikin saippualla pesemään. Oot sää vaan niin erinomainen ystävä! Tähän tulis nyt sellainen syrämmenkuva, jos osaisin sen tällätä.
  Mopoilta tervehdykset!

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta ja paljon pieniä ilahduttavia asioita!

  VastaaPoista
 6. Hyvin päättyi entinen ja uusi alkaa puhtaalta pöydältä tai siis puhtaalla tiskirätillä.
  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta ja mukavia tiskihetkiä uuden harjan kanssa.:)

  VastaaPoista
 8. makee tiskirättikakku, olen vannoutunut tiskirätin käyttäjä itsekkin ei rätin voittanutta!
  meil Jöntte kisuli nukkuu sylissäni kutoessani, välil langat solmus jne mut paikkaa ei vaihda hyvil vaik Helmi hauveli välil tökkii et olis sen vuoro vaihteeks päästä emännän viekkuun sohvalle:))
  Kudinrikasta Utta Vuotta 2013!

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka olet jaksanut ahkeroida tiskikukkasia paljon. Oikein iloista ja Käsityörikasta alkanutta vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 10. Todella hyvä saalis loppuvuoteen :)ja kauniita.

  Itse asun suht maalla ja täällä kyllä eilen paukkui todella paljon. Ei ole moneen vuoteen paukkunut näin. Koirat tai oikeammin vanhempi koiramme ei tykännyt ollenkaan...Väiski vapisi koko illan ja vielä yönkin :(

  VastaaPoista
 11. Wau, upean urakan teit vielä vuoden lopuksi! Ja komeasti kertyi metrejä! Hyvää uutta vuotta 2013 teille kaikille Karvislandiaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!