perjantai 20. joulukuuta 2019

Neljäs luukku ja synttärit

Muistaakseni olen tehnyt uudenvuodenlupauksen etten tänä vuonna virkkaa... Eiks ne uudenvuodenlupaukset oo tehty rikottaviks? Teetee adventtilalenterin neljännestä luukusta aukeni ohjeet pannunaluseen ja pesimeen. Lankana teetee hampus ja koukkuna viitosen soft grip.
Reliefipylväät tuo kivaa kolmiulotteisuutta. Tätä vois käyttää kuorivana pesimeneä joulusaunassa tai vaikka keittiössä pohjaanpalaneiden pannujen putsaamiseen (niitähän meil ei ol...)
Pannunalusen pompulat oli kivoja. Tää mun versio on sellanen lasagnevuoan alle passaava. Ohjeen mukaan varmaan olis tullu nelskanttinen. Js vaiks olisin lukenu ohjetta enkä vaan suin päin kirmannu virkkaamaan yhtenä sunnutaiaamuna äänikirjan ja luonto-ohjelman uusinnan parissa. Eli pompuloiden väliin pylväskerros eikä kiinteitä silmukoita... Ohjeet molempiin löytyy meitin verkkokaupan sivuilta. Ja nopeita olivat. Vielä kerkii ennen hoohetkeä pukkia auttamaan!

Tän viikon töihinlähdöt on meneet mutkien kautta. Kuvia ei oo, koska on ollu niin pimiää. Tiistaina vein puotiin tuodut 49 paria vauvansukkia Tyksin synnärille ja keskiviikkona kymmenisen paria kovasti toivottuja isoja sukkia Tyksin syöpähoitojen vuodeosastolle. Syöpäpolille vielä kymmenkunta myssyä ja ranteenlämmittimiä. Kovasti iloisen vastaanoton sain ja vähän tunsin huonoa omaatuntoa siitä, että minä sain kiitokset vaikka toimin vain välittäjänä! Toivottavasti tätä kautta kiitokset kulkevat perille myös teille, jotka näitä sukkia ja myssyjä olette tehneet.

Täs viikko sitten havahduin yhteen hassuun muisteloon. Tää blogi koki päivänvalon just ennen joulua jonain vuonna. Just tänään on vuosipäivä! Ihan hirveästi jännitti blogin aloittaminen vaikka siihen aikaan blogeja kirjoittivat kaikki. Nykyään moni blogi on hiipunut (kuten tämäkin), mutta alkuaikojen kanssabloggaajista on monista tullut melkein ystäviä vaikka ei olla ees koskaan nähty. Ja edelleen huomaan jonkun täällä käyvän lukemassa ja välillä kommentoimassakin. Kiitos näistä vuosista. Joskus on tuntunut hassulta revitellä tänne kaikkea muutakin kuin kässyjä, mut tää nyt on mun blogi ja mun näkönen. Ku en ny vuosienkaan jälkeen osaa pysyä vaan asiassa vaan olen aika puhelias höpöhöpöjuttuineni...
Tarina jatkuu. Laatupäällikkö Tassu vanhenee mut edelleen hoitaa tehtäviään yhtä tomerasti ku ennenkin!

Kiitos näistä 12 vuodesta! t. Susu

7 kommenttia:

 1. Onnittelut blogille ja bloginpitäjälle Susulle. Ja Laatupäällikölle, jolla myös on synttärit ihan just kohta.
  Niin se vaan on, että monta kivaa blogia on lopettanut, joitakin on ihan ikävä. Instaan ja faceen kaiketi on moni siirtynyt. Ne nyt vaan ei oo mun juttu. Blogin lopettamista kyllä mietin useinkin, katsotaan nyt mikä on mieli sitku 15 vuotta tulee keväällä täyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti KristiinaS! Sä oot just niitä bloggaajia, jotka tuntuu tutuilta ystäviltä (ja ollaanhan me tavattukin)ja jaksat aina kommentoida. Mä oon instassa ja facessa, mut jostain syystä kaikki käsityöt on vaan täällä blogissa. Ihanaa kun muistat Tassun synttäritkin. Eiköhän jatketa vaan vaikka harvakseltaan...

   Poista
 2. Kiitos siulle näistä vuosista ja kiva kun olet jaksanut pitää blogia, niin kuin KristiinaSkin.

  VastaaPoista
 3. neuloo mopsien kanssa21. joulukuuta 2019 klo 22.37

  Susu, sä et voi tietenkään lopettaa blogia, koska sulla on niin paljon kerrottavaa ja jos aiheet loppuu, niin sun uskolliset ystävät keksii niitä lisää. ainakin yksi keksii.
  Onnea blogille! Tiedäks, että mä olen lukenut joka postauksen, eikä yksikään ole ollut tylsä tai pyrstöstä. Niin että kiitos vaan siitä, että et lopeta!
  Ja muuten, jos kirjoittaisit ainoastaan ja vain käsitöistä, silmukoista, jostain langasta tai uudesta tavasta kutoa vanttuuseen peukalo ei sulla olisi näin laajaa lukijakuntaa, joka innosta puhkuen odottaa uutta postausta. Että sun päiviin mahtuu niin paljon muutakin virkkuun vierestä, että niitä vaan!
  Tää innostui tänään uudesta filttitviidistään ! Intoa on, kun vain tietäisi mitä siitä ja miten päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Filttitviidi on munki suosikki. Mulla o yks merimiessäkillinen jämiä ja se unohtus töihi! Piti aloitella joku susujuttu joulukässyks. No ny o lahjasukat päättelyä vaille valmiina, joten taidan pukea uudet lukimet, kömpiä peiton alle lopettamaan nopolan. Kiva ku oot viittiny lukea ja pikaista paranemista!

   Poista
 4. Vai kakstoista vuotta. Onhan siitä vuosi jos toinenkin kun joskus tuurasin Lankakauppa Heinissä haejoittelun jäkkeen ja sulle viesteilin sieltä. Aika monta mäkin olen lukenut joka postauksen, mutta harvoin kommentoinut. Nyt sit kuitenkin ajattelin kertoa että luen innolla niin kässyjutut kuin Tassun jutut ja mökkireissut ja muutkin. Kiitos sinulle lukemattomien päivien piristämisestä jutuillasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!