keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Blogikissan viikonvaihde

Moi Kamut!

Mä en oo pitkiin aikoihin päässy kirjoittamaan teille itte mut ny päätin et on aika. Kyl mä olen yrittäny päästä koneelle mut äiskä ei siit ollenkaan tykkää. Ny me löydettiin joku konsensus ja mä sanelen ja äiskä naputtelee.

Tällee talvisaikaan mun arki on aika tylsää. Äiskä lähtee aamulla töihin, Mä yleens nukun koko päivän. Paitsi joskus leikin. Mulla on aika paljon leluja... Viime viikolla mä pistin pari kertaa matot rullalle ku oli uudet lelupallot. Soodi ja Sonffi ne mulle lähetti. Kiitti ja terkut!

Sit illal äiskä tulee kotiin ja mä kiipeen heti pöydälle ku tiedän et saan karkkia. Jos en heti saa ni kehrään. Jos en vieläkään saa ni puren. Ja aika usein saan sydäntä. Paitsi jos äiskä on sydämetön ni en saa. Parvekkeen raapimapun keskitasolla vietän suurimman osan iltatunneista. Kerron välillä juttuja ohikulkijoille. Mul on kuulemma aika kova ääni...

Viime viikon lopul mul oli vähän sellanen olo et jotain tulee viikonloppuna tapahtumaan. Siks mä keräsin voimia koko torstai-illan:

Paitsi ku Piiku kävi ni yritin olla seurallinen. Eiks se oo kohteliasta ku tulee vieraita. Ku se lähti kotiinsa Bigii ja Caraa kattoon, ni mä menin takas tuohon samaan asentoon.

Perjantai-illan huumaa:

Jotain pyykkei tos kassis oli, mut ku kassi tyhjeni ni mä tiesin, et mua varten se oli säästetty.

Lauantaiaamuna mä sit menin sängyn alle piiloon. Vaiks äiskä yrittää olla ku ei mitään, ni kyl mä vaistoon koska joutuu koppaan ja autoon. Tiedän et kivaa on reissusaki mut muodon vuoks piilottelin. Ja sit karjuin kovaa alkumatkan - pitää mun osoittaa et keuhkot on kunnos!

Karvislandias odotti iskä. Se antaa aina pal enemmän karkkia ku äiskä. Ja me pelataan sen kans hiiripalloa. Karvislandias on lintulauta, jossa vierailee hyviä paisteja. Harmi vaan et mun pitää kuolata niit vaan lasin takaa...

Mut pääsin mä pitkäst aikaa uloskin. Ku me ei kauheen usein Karvislandias käydä ni mulla oli kova homma tutkia koko tontti. Siellä kun kulkee naapurien kissoja MUN reviirillä! Jokainen puu piti merkata ja olihan siin aika homma:

Kaikki paikat piti tutkia moneen kertaan.

Ja sunnuntaina sama uusiks.

Olihan rankka viikonloppu. Ulkoilma nukutti niin, et äiskä alkoi jo olla huolissaan et mä olen kipee!
Ny me ollaan taas kotikotona ja mä olen levänny ja normi. Taidan todistaa sen parin tunnin kuluttua lukemalla viikonlopun lehdet. Tiedonjanoinen kissa saa lehtienluvusta ihan mahtavat soundit aikaan aamuneljältä... Kokeilkaapa muutkin!

Kesää ja ahvenia odotellen,

Tassu

8 kommenttia:

 1. On siinä kova homma, kun joutuu kaikki paikat uudestaan omakseen merkkaamaan. Mutta älä välitä, meidän Eetu joutuu tekemään sen joka päivä eikä' siinä meinaa pissit enää piisata, lopulta ei tule enää kuin pelkkää savua. Harminsa kullakin. .

  VastaaPoista
 2. Voi Tassu on sulla ollut kiire viikonloppu. Ei ihme että nukutti tuon kaiken jälkeen. Oli taas ihana lukea juttujasi ja kiitä nyt äippää kun suostui taas toimimaan kirjurinasi. Parit sylisessiot olisi varmaan sopiva palkkio, vai mitä meinaat ? Halit minulta ja terkut lajitovereiltasi Viikarilta ja Epulta. Eppu on kaltaisesi tarinankertoja..kova on kaveri pulisemaan.

  VastaaPoista
 3. Terkkuja Bigiltä ja Caralta, tiäksää ett pian on taas kesä ja sä pääset saareen? Kannattaa toi kuntopuoli laittaa kondikseen, ett hiiret saa taas kyytiä!

  VastaaPoista
 4. Siis eksä saa aina sydäntä? Sun pitää koulia sitä sun äiskää vähä. Mää oon alkanu tehä nyt niin, että alan karjua tossa kuuen maissa, kun luulen, että voin ehkä kuolla nälkään. Mamma nousee ylös tarkistamaan tilanteen ja antaa safkaa ja on olevinaan kiukkunen, ku ei saa muka nukkua. Antais illalla tarpeeks ruokaa, ni mun ei tarvis karjua sille. Katotaan kauanks tää koulutus kestää. Nyt on vasta kolmas viikko menossa.

  Mä muistan ne ajat, ku mulla oli samanlainen upee turkki ku sulla. Nyt häntäkarvat on ihan nysät. Varmaan just siks, kun toi Mamma yrittää pitää mua jollain diedeedillä.

  Pidä sä lippu korkeella, miäs! Sullon aika hyvää ainesta toi sun äiskä, kun oon sun juttujas kuunnellu.

  Tirpankatseluterkuin
  Aukusti 12v

  VastaaPoista
 5. Onpas sulla pitänyt kiirettä, kauhee duuni käydä tontin rajat merkkaamassa. Vähemmästäkin jo väsähtää:-)

  VastaaPoista
 6. Terkkuja Tassulle, onpa sillä ollut tapahtumarikas viikonloppu.

  VastaaPoista
 7. OOoo, ihana Tassu-raportti! Kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!