maanantai 17. maaliskuuta 2014

Turun Kässämessuille -arvontaTurun Kädentaitomessut järjestetään ens viikonloppuna. Ja arvatkaapa mitä? Anjalinin Lankapuoti on mukana messuilla!
Ihan vähän jänskättää, sillä nää on ihka ensimmäiset kässämessut, jossa olen itse tiskin toisella puolella!  Mukava kutina päällä ja toivon näkeväni messuilla monta tuttua! Ja tietenkin tuntemattomiakin...

Onneksi mukana on hyvät tukijoukot. Naapuripuodin eli Mulperin Minnan kanssa jaamme pikkuisen osaston (nro 70). Lauantaina osastolla huseeraa mun lisäksi Neulefriikki Piiku (koita saada ittes terveeks viikonlopuks) ja sunnuntaina puodista tuttu Ida-Maria.

Pari vapaalippua messuille olis tarjolla, Mut eihän arvontaan noin vaan osallistuta! Siihen on pienet vaatimukset… Oma lehmä ojassa kysyn:
 
Mitä kässämessuilta toivot saavasi?
Kuljetko mieluiten yksin vai porukassa?
Teetkö hankintoja? Jos niin minkälaisia? Valmiita tuotteita vai tarvikkeita?
Teetkö heräteostoksia?
Haetko ideoita?

Jos vastaat, voit voittaa! Voit vastata vaiks et olis tulossakaan...

Arvonnassa on kaks lippua Turun Kädentaitomessuille. Osallistumisaikaa keskiviikkoaamuun asti (siltä varalta, et liput postitetaan ni ehtii varmasti perjantaiks perille). Joku randomigeneraattori taas valitsee lippujen saajat.

Tos viikonloppuna totesin et yleensä mulla on ollu Turun Kässämessujan aikaan kevätsiivouspäivät. Tänä vuonna taitaa vähän lykkääntyä. Mut ei sen niin väliä ku pakkastakin on ja lunta. Tulihan se talvi viimeinkin! Ja ehtiihän sitä sit syksylläkin...

P.S. Jos sulla jotain tilattavaa niin nouto messuilta onnistuu kun laitat sähköpostia. Linkkiin: KLIK.

10 kommenttia:

 1. Juuri mietin, että pitäiskö Turun messuille lähteä. Jos arpaonni suosii, niin ehdottomasti lähden! Tykkään kierrellä messuilla itsekseni, sillä silloin saa ihan rauhassa tutkia itseä kiinnostavia kojuja. Ostoksia tulee aina tehtyä ja useimmiten ne on heräteostoksia. Langat kiinnostaa eniten, mutta kyllä valmiitkin käsityöt kiinnostavat.

  VastaaPoista
 2. Oi, olen mukana arvonnassa! Messuilta odotan lankaa ja ideoita. Kaikki ostokseni ovat heräteostoksia ja turhia sellaisia :) uskoisin ostavani pääasiassa lankaa, mutta heräteostelija kun olen, niin eihän sitä koskaan tiedä :) yhden seuralaisen kanssa kiertely onnistuu, isommalla porukalla ei. Ikinä en ole voittanut arpajaisissa, voi kunpa tästä tulisi ensimmäinen kerta! Mun lippuja ei tarvisi edes postittaa, jos olen tulkinnut kuvista asuinpaikkasi oikein :)

  VastaaPoista
 3. Messuille tyttären kanssa katellen ja ideoita hakien. Kaikki mahdolliset ostokset on enemmän tai vähemmän heräteostoksia. Ja pääasiassa tarvikkeita. Ehkäpä tytär keksii jotain valmista kuten viime vuonna korvikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä mitä tänä vuonna löytyykään. Arvontageneraattori valitsi numerot 2 ja 3 ja sinä olet kolmonen! Viestiä tulemaan...

   Poista
 4. Mukana arvonnassa, messuilta etsin ideoita, hiplaan uusia lankoja. Tykkään kulkea yksin. saatan ostaa jotakin, esim. lehden, kirjoja, ei niinkään lankoja.

  VastaaPoista
 5. Menen näillänäkymin lauantaina messuille, joten mielellään arvonnassa mukana. Yksin tykään liikua, seurasta on vain haittaa kun jokaisella on vähän eri kiinostuksen kohteet. mitään en tarvis , mutta, mutta........... kaikki uudet ideat materiaalit ym kiinostavat ja niitä heräteostoja tulee valitettavasti tehtyä.

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa... Messuille menen mieluiten yksin niin saa katsella ihan omassa rauhassa mitä mieli tekee eikä tarvitse tungoksessa etsiä seuralaista... Odotan messuilta uusia ideoita. Ostokset on yleensä heräteostoksia, tarvikkeita (korttiaskarteluun) ja lankoja...
  T. Tuula M.

  VastaaPoista
 7. Arvontaan mukaan,kaksin aina kaunihimpi tyttären kanssa matkaan, ideoita, ahaa elämyksiä
  ehkä jotain materiaalia ja heräteostoja ei voi välttää. Kauniita töitä on aina kiva katsella

  VastaaPoista
 8. Sitä toivoo löytävänsä unelmien langan, ihanan idean tai vaan saa olla joukon jatkona.
  Kuljen yksin, en pidä toisten kommenteista vaan uppoudun omiin elämyksiini.
  Harkotut hankinnat ja heräteostokset kumpikin kuuluu kuvaan, mutta vain budjetin puitteissa. Kaikki ostettu on jaksettava itse kantaa kotiin (bussilta)
  Ideoita varten mulla on pieni vihko mihin piirtelen juomatauolla muisttiin nähtyä ja koettua.
  Arvontaan en osallistu, menee hyvä lippu hukkaan kun en täältä Savosta nyt messuilemaan ennätä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!