torstai 20. maaliskuuta 2014

Mustaa ja valkoista ja nettikauppauutisiaSalkkareita aina vaan… Ida-Maria teki mustasta Austermanin Kid Silkistä asiakkaalle Salkkarin:
Minä ”vähän” stressasin etukäteen kun lanka oli puolta ohuempaa ja Idalla tunnetusti aika tiukka ote niin lankaan kuin muihinkin asioihin:
Hieno  tuli ja lankaa kului vaan vähän toista kerää. Kuvassa itse tekijä ja The Lankakaupan upouusi verkkokauppavastaava.

Itte tein valkoisen:
Lankana teetee lumi ja menekki…hiukan kolmatta kerää (yht 57g).
Otin viime viikonlopuksi mukaan vajaan kerän ja yhden kokonaisen, sama värjäyserää olevan. Lankahan loppui sit kesken mut onni oli suuri, kun maanantaiaamuna löysin vielä yhden vajaakerän – kesällä aloitetusta ufoneuleesta! Olishan lankaa ollut hyllyssä vaikka miten mut eri värjäyserää. Ja tämä ikuinen nuukuus…

Piikulta tuli alkuillasta kuvaviestiä. Hän oli tehnyt yhden salkkarin lumi colorista. Mallista ei tämä taitoneuloja tykänny ollenkaan, mutta venyi pyynnöstä tekemään mallityön, joka on nähtävissä Turun Kädentaito –messuilla viikonloppuna. Samaten kuin tekijä itse lauantaina.

Ja sit siihen toiseen uutisasiaan. EN kaipaa kommentteja siihen, miten itse suhtaudun nettikauppoihin… 

ANJALININ VERKKOKAUPPA AVAUTUU HUOMENNA PERJANTAINA!

Aluksi verkkokaupassa on pelkästään lankoja, mutta lisäämme tuotteita päivittäin. Toiveita sopii esittää joko verkkokaupan sähköpostiin tai Anjalinin sivujen yhteyslomakkeen kautta. Ja tietty tännekin voi laittaa kommenttia.

Tekstiiliteollisuuden langat lisämme verkkopuotiin vähitellen. Ennen sitä ne voi edelleen tilata teeteeSHOP verkkokaupastamme. Ja myöhemminkin ne tuotteet, jotka eivät kuulu kivijalkapuodin valikoimaan (esim, kudontalangat) saa kätevästi suoraan SHOP-kaupastamme.

Oon monesti kuullut miten joku sanoo työn lankakaupassa olevan unelmaa… Vois vaan neuloa päivät pitkät! Todellisuus on jotain ihan muuta…Ida-Maria on sinnikäästi ollut tietsikan vieressä varmaan yli kuukauden! Minä olen yrittänyt auttaa parhaani mukaan, mutta huonoin tuloksin. Mitään en asiasta ymmärrä ja osaamattomuus ja katkeilevat mukaneljägeeyhteydet turhauttaa niin et suurimman osan päivästä kiukuttelen kuin pahainen kakara! Onneks Ida on tottunu…siis kiukutteleviin kakariin.

Pitkään vastustin verkkokauppa-ajatusta. Itte en ole netistä ostanut muuta kuin ne yhdet Hectorin konserttiliput. Mun mielestä lankaa pitää saada hiplata ja kosketella. Mut olenhan mä sanonut et meidän puodissa ei arkyyliä myydä ja onhan sitäkin nykyään. Jos puodissa myytäis vaan sitä mistä itte tykkään ni konkassa oltais oltu aikaa päiviä sitten! Ja kerrankos sitä nainen mielensä muuttaa…

Pari viimesyksyistä opiskelua vähän avas omaakin näkemystäni. Ihan kaikilla ei kertakaikkiaan ole mahdollista poiketa lankakauppaan. Jollain paikkakunnilla ei ole muita vaihtoehtoja ku kotisiwan seiskaveikat ja ne nelosen metallipuikot. Ihan tämä kotoinen Suur?Salolainen joukkoliikennetilannekin kuulostaa siltä, et jos omaa autoa ei ole niin syrjäkyliltä ei pääse keskustaan vaikka haluis. Oma suurperheinen kirjanpitäjänikin heitti yhden kiven lisää – päivätyötä tekevä kuushenkisen perheen äiti ei todellakaan pysty venymään lankakauppaan, joka on auki kymmenestä viiteen… Ja vaikka pystyis ni ei katraansa kanssa halua. Paras aika shoppailla on kun katras on saatu nukkumaan eli keskellä yötä. Eikä silloin ole auki pikkuiset kivijalkapuodit…

Nettikaupan varsinainen tilaustenkäsittely alkaa vasta ensi viikon maanantaina. Ja lauantaina puoti on kiinni, koska viikonlopun ajan löydätte Anjalinin LIVENÄ Turun Kädentaito –messuilta.

Tervetuloa!

10 kommenttia:

 1. Kiitos vielä lipusta :)
  Ne DMC-jutskat löyty sieltä ihan vahingossa, en muista mistä kohtaa, mutta kun selailee niin eiköhän ne löydy ja ovat kyllä tosi näppärät :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, eiköhän tänne muutkin löydä ostoksille...

  VastaaPoista
 3. Hieno homma meikäläiselle tämä nettikauppa. Miulla on justiinsa se tilanne: työt klo 10-18 maanantaista lauantaihin ja lähimpään lankakauppaan melkein 40km. Olisi taivaallista, jos pääsisi oikeasti hipeltämään lankoja, niinhän se olisi hienoa tehdä. Siihen ei vaan ole mahdollisuutta. Homma on joko nettikauppa tai Prisman Nalle.
  Toivottavasti meitä on monta muutakin, että iso työmäärä kaupan perustamisessa kannattaa. Kiitos ja onnea!

  VastaaPoista
 4. Onnea nettikaupalle! Kyllähän tuo netistä tilaaminen vaan on nykypäivää. Itsekin haluan hiplata lankoja livenä, mutta varsinkin nykyään en jaksa enää kierrellä kaupoissa, vaan mieluummin tilaan paketin, jonka pääsee noutamaan vieläpä lähimmästä Siwasta tai Salesta Matkahuollon Lähellä-pakettina. Postikin kun on liian kaukana, että sieltä jaksaisi paketin hakea.

  Niin se vaan on, että kyllä kauppiaan täytyy ottaa vähän asiakkaidenkin toiveita huomioon. Täällä Oulussa on yksi lankakauppa, jossa myyjä ei ole suostunut myymään sitä, mitä olisin halunnut, vaikka hänellä sitä olisi ollutkin, ja kerran hän ei antanut minun edes katsella puuvillalankoja, kun olin ilmaissut tarvitsevani villalankaa. Olisin minä mielelläni sen hiplailu- ja katselukierroksenkin tehnyt... En olekaan siinä kaupassa enää vuosiin käynyt, pitäköön lankansa, jos ei kerran halua niitä rahaa vastaan pois luovuttaa. ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo onkin hyvä uutinen meille syrjäkyläläisille ♥

  VastaaPoista
 6. Onnea vain uutukaiselle nettikaupalle! Ja mukavaa messuviikonlopåpua.

  VastaaPoista
 7. Hienoa! Toimittaako The Verkkokauppa myös Etelä-Eurooppaan? ;)

  VastaaPoista
 8. neuloo mopsien kanssa21. maaliskuuta 2014 klo 18.16

  Onnea ja menestystä ja yrittämisen iloa sekä verkkokauppaan että messuille!
  On upeaa, että he, jotka eivät pääse hiplaamaan lankoja, saavat mahdollisuuden hyviin lankakauppoihin netitse.
  Kaikille tiedoksi : Susulla on laadukkaat ja kauniit langat, takuulla uskallatte tilailla, saatte juuri sitä, mitä haluatte.

  VastaaPoista
 9. Pitipä tulla tänne kertomaan että juuri netissä luulin törmänneeni Salkkariin, mutta ei ihan.
  http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/neulonta_ja_virkkaus/kuukauden_retro_hartiahuivi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!